RÓLUNK

Történetünk röviden

Cégünk 2006-ban kezdte tevékenységét informatikai hálózatok üzemeltetésével. Célunk a jövőbe mutató technológiák bevezetése és terjesztése, mely könnyebbé teszi a munkát ügyfeleink számára. Főként kisvállalati ügyfeleink számára olyan bevált technológiákat ajánlunk, legyen az kiszolgáló, biztonsági mentési megoldás, vírusirtó vagy akár biztonságos tűzfal, amelyeket több, mint 20 ügyfelünknél már használunk, maximális megelégedettséggel, mind az ügyfél, mind az üzemeltetés oldaláról. Partnereink tehát teljes körű kiszolgálást kapnak, az összes informatikai kérdésére tudunk optimális megoldást javasolni, beszéljünk akár nyomtatók, fénymásolók kiválasztásáról, üzemeltetéséről, telefon-központ cseréjéről, megfelelő Internet-kapcsolat kiválasztásáról, vagy a mostanában egyre divatosabb külső telephelyi (off-site) adatmentésről.

 

A cég fő területe a KKV szektor üzemeltetése, de emellett informatikai tanácsadással és oktatással is foglalkozunk. Magasan kvalifikált rendszermérnök kollégáink több éves nagyvállalati tapasztalatukkal állnak az Önök rendelkezésére, legyen szó projekt munkáról, dokumentálásról, rendszerterv elkészítéséről vagy másodszintű támogatásról.

2014-re ügyfeleink száma elérte a 30-at, ez 50 kiszolgáló, nagyjából 500 ember folyamatos támogatását jelenti. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink közül eddig senkivel sem kellett szerződést bontanunk, hiszen mi is, mint ügyfeleink, hosszú távú, több évtizedes
együttműködésben gondolkozunk.

minden eszközünk megvan, hogy segítsünk

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

csapatunk

Üdv! Végre találkozhatunk!
Ezek a lenti figurák lennénk mi, keress minket bizalommal. Természetesen mindenki a feltűntetett témákban tud segíteni…

Helló! Engem kereshetsz nagyjából mindenféle ügyben, de kérlek első körben a kollégáimat keresd, mert én vagy oktatok, vagy valami céges ügyet intézek, vagy egy terepjáróban ülök valahol egy sártenger közepén… 

Szia! Számlázással, szerződésekkel és egyéb adminisztratív kérdésekkel kapcsolatban keress engem! (A többiek úgysem tudnak segíteni ebben, mert épp a monitort bújják valahol, vagy egy sártengerből próbálnak kijutni…)